ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 
ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΝΔΟΟΜΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ » ΕΝΔΟΟΜΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ


Οι πολυεθνικές όλο και περισσότερο θεωρούν ότι τα εθνικά σύνορα δεν αποτελούν εμπόδιο στον τρόπο που διεξάγουν τις καθημερινές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό δεν ισχύει για τις φορολογικές αρχές, οι οποίες με αυξητικούς ρυθμούς είναι ενήμερες σχετικά με το πώς οι ενδοομιλικές συναλλαγές επηρεάζουν τα φορολογικά έσοδα.
Λεπτομερέστερη νομοθεσία, αυστηρότερες απαιτήσεις τεκμηρίωσης και ποινές για τη μη συμμόρφωση επιβάλλονται από τις ρυθμιστικές αρχές. Η τεκμηρίωση ενδοομιλικών συναλλαγών είναι θέμα ύψιστης σημασίας για όλες τις εταιρείες με διασυνοριακές, ενδοομιλικές συναλλαγές και απαιτεί αποτελεσματικό παγκόσμιο φορολογικό σχεδιασμό.

Πιστεύουμε ότι μια αποτελεσματική τεκμηρίωση ενδοομιλικών συναλλαγών θα πρέπει να αναφέρεται σε όλα τα στοιχεία ενός οργανισμού. Θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο την τιμολόγηση αγαθών και υπηρεσιών με βάση την αρχή των ίσων αποστάσεων, αλλά και τη μεταβίβαση ασώματων αγαθών ή τη χρηματοδότηση του ομίλου, όπου είναι αναγκαίο, ενσωματώνοντας το σχεδιασμό των ενδοομιλικών συναλλαγών και λύσεις σε αμφισβητούμενα θέματα καθώς και τη συμμόρφωση προς τη διαδικασία, όπως απαιτείται. Οι στρατηγικές μας έχουν σκοπό να είναι εμπορικά βιώσιμες και ισορροπημένες, ενσωματώνοντας φορολογικά αποδεκτές λύσεις και μετριάζοντας τον κίνδυνο αμφισβήτησης από τις φορολογικές αρχές.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

Η πολυδιάστατη αντιμετώπιση του θέματος μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε θέματα τεκμηρίωσης ενδοομιλικών συναλλαγών της εταιρείας σας με την παροχή συμβουλών σχετικά με το σχεδιασμό, τη συμμόρφωση και την τεκμηρίωση καθώς και την επίλυση διαφωνιών. Μπορούμε επίσης να κάνουμε μελέτες αναφορικά με την τεκμηρίωση ενδοομιλικών συναλλαγών χρησιμοποιώντας εξωτερικές βάσεις δεδομένων καθώς και τον Interpreter, ένα εργαλείο μας σχετικά με την τεκμηρίωση ενδοομιλικών συναλλαγών, που συνεχώς ενημερώνεται.

Η ομάδα μας που ασχολείται με το αντικείμενο αυτό καθοδηγείται από μια διπλή φιλοσοφία στην εκτέλεση των υπηρεσιών μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, όχι μόνο υπηρεσίες συμμόρφωσης και δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να εργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες.

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΝΔΟΟΜΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Φορολογική Διοίκηση ενδοομιλική τιμολόγηση RPM ΤΝΜΜ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ συνδεδεμένες επιχειρήσεις συγκριτικα στοιχεία CUP CPMΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -