ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 
ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ » ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ


Ο έλεγχος αυτός είναι δειγματοληπτικός και γίνεται, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο Οργάνωσης και Αποδοτικότητας του Λογιστηρίου και αν λειτουργεί σύννομα και σύμφωνα με τις επιστημονικά παραδεγμένες Λογιστικές Αρχές, το Λογιστικό Σχέδιο και τους ισχύοντες Νόμους  του Φορολογικού, Εργατικού - Ασφαλιστικού και Εμπορικού Δικαίου.

Επίσης, οι έλεγχοι αυτοί, στο πλαίσιο της διαπίστωσης του βαθμού οργάνωσης και αποτελεσματικότητας του Λογιστηρίου, περιλαμβάνουν και την Αξιολόγηση του Προσωπικού και τον έλεγχο της σχέσης Αμοιβής - Αντικειμένου Εργασίας, την Κατανομή Εργασιών, καθώς και την εκτίμηση της Επάρκειας και της Αξιοποίησης του Συστήματος Πληροφορικής.

Επιπλέον, εξετάζεται ο βαθμός, ο χρόνος και η συχνότητα Πληροφόρησης της Διοίκησης, μέσω της Εξαγωγής και Ανάλυσης των Πληροφοριακών (Reports) και Οικονομικών Καταστάσεων (Αποτελεσμάτων) και Οικονομικών Δεικτών.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -