ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 
ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ

» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ » ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ


Ελέγχονται δειγματοληπτικά οι Ταμειακές και οι Συμψηφιστικές εγγραφές, η κίνηση και οι συμφωνίες των λογαριασμών των Πελατών και των  Προμηθευτών και οι συμφωνίες των λοιπών Χρεωστών - Πιστωτών και διενεργείται έλεγχος  των λογαριασμών του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Οργανισμών, της Μισθοδοσίας, των Παγίων, των Αποσβέσεων και των Τραπεζών.

Επίσης, διενεργούνται συστηματικοί Έλεγχοι των Αποθηκών, μέσω διαρκών ελέγχων των Αποθεμάτων, με βάση τα υπόλοιπα του Βιβλίου Αποθήκης, όπως αυτά διαμορφώνονται από το Λογιστήριο.

Οι προαναφερόμενοι Έλεγχοι είναι δειγματοληπτικοί, οι οποίοι όμως, λόγω των Προτύπων Εργασίας, της μεγάλης εμπειρίας και της ευρείας γνώσης του αντικειμένου, διασφαλίζουν, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την επάρκεια και την ορθότητα του αποτελέσματος.

Επίσης, ελέγχονται οι Εγγραφές Κλεισίματος του Ισολογισμού και η Σύνταξή του, η Διάθεση Αποτελεσμάτων και οι Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος, οι Οικονομικές Καταστάσεις και τα Πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -