ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

» ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ


Μεταποίηση
 
Όταν αναφερόμαστε στην μεταποίηση εννοούμε την Λογιστική Κόστους  η οποία ξεκίνησε από τις βιομηχανικές επιχειρήσεις με αντικείμενο την λεπτομερή ανάλυση και παρακολούθηση του κόστους παραγωγής και για το λόγω αυτό παλαιότερα ονομαζόταν Βιομηχανική Λογιστική. Όμως στη συνέχεια το αντικείμενό της επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τον προγραμματισμό και προϋπολογισμό της διαμόρφωσης του κόστους παραγωγής μιας μελλοντικής περιόδου καθώς και τον έλεγχο του κατά πόσο τα πραγματικά στοιχεία συμφωνούν ή αποκλίνουν από τα προϋπολογισμένα και γιατί.
 
 Η παρούσα κατάσταση της οικονομίας αφήνει λίγα περιθώρια ανάπτυξης, είναι πλέον αποδεκτό ότι πρωταρχικός σκοπός για πολλές επιχειρήσεις είναι η επιβίωση. Λόγω της πρωτοφανούς, για τα Ελληνικά δεδομένα, κατάστασης αρκετές επιχειρήσεις βρίσκονται ανήμπορες να αντιδράσουν στα σημεία των καιρών. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι και λύσεις να αποφύγουμε την πτώχευση, όπως η εξωστρέφεια, η αλλαγή κατεύθυνσης και η συρρίκνωση σε ένα βιώσιμο μέγεθος. Η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει μελετήσει ενδελεχώς τις δυνατότητες αυτές λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης τα τελευταία χρόνια, και έχει δημιουργήσει μοντέλα και τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί από πολλές μεγάλες επιχειρήσεις για να αποφύγουν μέρος των συνεπειών. Με την βοήθεια μας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες αυτές τις δυνατότητες.
 
Ενδεικτικά:
1.    Κοστολόγηση
2.    Κατάρτιση Προϋπολογισμών & έλεγχος    
3.    Κατάρτιση & Έλεγχος Χρηματοροών
4.    Στρατηγικός & Επιχειρησιακός Σχεδιασμός
5.    Οικονομική Ανάλυση Λειτουργιών
 
  
 

LOGISTIS THESSALONIKI ΧΡΗΜΑΤΟΡΟΕΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -