ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

» ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ » ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ


Στρατηγικός & Επιχειρησιακός Σχεδιασμός
 
Ο σχεδιασμός και υλοποίηση της στρατηγικής απαιτεί μια σύνθεση και συγκροτημένη προσέγγιση, που αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης και τις ευκαιρίες της αγοράς και διαμορφώνει το κατάλληλο μείγμα οργάνωσης, λειτουργιών, διαδικασιών και συστημάτων, που διασφαλίζουν την πλήρη αξιοποίηση και ανάδειξή τους.
 
Είναι γεγονός ότι καθώς οι αγορές απελευθερώνονται, αυξάνονται παράλληλα και ο απαιτήσεις των πελατών σε ποιότητα, ευελιξία και ταχύτητα και στόχος είναι η ικανότητα αποτελεσματικής και γρήγορης προσαρμογής στα νέα δεδομένα των αγορών.
 
Η Εxelixis διαθέτει εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό και είναι σε θέση να υποστηρίξει αποτελεσματικά την εκπόνηση στρατηγικών και επιχειρησιακών σχεδίων επιχειρήσεων και οργανισμών, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και ορθολογική προσέγγιση που προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες, στόχους και προτεραιότητες της κάθε επιχείρησης.
 
Τα κύρια στάδια ενός Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδίου, αποτυπώνονται στο ακόλουθο σχέδιο:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΡΑΜΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ SWOT ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -