ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

» ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


 
Τουρισμός
 
Κάθε τουριστική επιχείρηση που λειτουργεί ορθολογικά, οφείλει να συγκρίνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε δυνατής επιλογής δράσης. Η επιλογή του άριστου συνδυασμού τουριστικών εισροών οδηγεί στο πρόβλημα της ελαχιστοποίησης του τουριστικού κόστους και της μεγιστοποίησης του τουριστικού προϊόντος. Η ανάλυση της θεωρίας του τουριστικού κόστους ερμηνεύει το νόμο της τουριστικής προσφοράς, και ειδικότερα εξετάζει τις υφιστάμενες σχέσεις μεταξύ της τουριστικής παραγωγής και του τουριστικού κόστους.
Για τον επιχειρηματία, το κόστος παραγωγής ενός τουριστικού προϊόντος ή το ιδιωτικό κόστος τουριστικής παραγωγής είναι το συνολικό ποσό, το οποίο χρειάζεται για την αγορά των πρώτων υλών, της εργασίας και των άλλων αναγκαίων εισροών για την παραγωγή του.
 
 Η παρούσα κατάσταση της οικονομίας αφήνει λίγα περιθώρια ανάπτυξης, είναι πλέον αποδεκτό ότι πρωταρχικός σκοπός για πολλές επιχειρήσεις είναι η επιβίωση. Λόγω της πρωτοφανούς, για τα Ελληνικά δεδομένα, κατάστασης αρκετές επιχειρήσεις βρίσκονται ανήμπορες να αντιδράσουν στα σημεία των καιρών. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι και λύσεις να αποφύγουμε την πτώχευση, όπως η εξωστρέφεια, η αλλαγή κατεύθυνσης και η συρρίκνωση σε ένα βιώσιμο μέγεθος. Η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει μελετήσει ενδελεχώς τις δυνατότητες αυτές λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης τα τελευταία χρόνια, και έχει δημιουργήσει μοντέλα και τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί από πολλές μεγάλες επιχειρήσεις για να αποφύγουν μέρος των συνεπειών. Με την βοήθεια μας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες αυτές τις δυνατότητες.
 
Ενδεικτικά:
1.    Κοστολόγηση – Break Even Point ή Νεκρό Σημείο
2.    Κατάρτιση Προϋπολογισμών & έλεγχος    
3.    Κατάρτιση & Έλεγχος Χρηματοροών
4.    Στρατηγικός & Επιχειρησιακός Σχεδιασμός
5.    Οικονομική Ανάλυση Λειτουργιών

LOGISTIS THESSALONIKI ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -