ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Με παρουσία στην πόλη της Θεσσαλονίκης για περισσότερα από 18 χρόνια και δράση σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, η εταιρεία  «exelixis» σύμβουλοι επιχειρήσεων στον φοροτεχνικό - λογιστικό και οικονομικό τομέα αποτελούν ένα ισχυρό όνομα στον κλάδο, ταυτόσημο της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.
Bασικός μας στόχος ήταν και παραμένει η καθολική ενημέρωση του εκάστοτε επιχειρηματία σχετικά με την οικονομική και φοροτεχνική πορεία της επιχείρησης του. Στοχεύουμε στην δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, οι οποίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην φερεγγυότητα, στην αξιοπιστία, στην  συνέπεια και στην υπευθυνότητα.
 
Αρχή μας είναι η γνώση και η εμπειρία μας να αποτελούν εγγύηση (Guarantee security) για τον πελάτη.

Παρέχουμε υπηρεσίες σε εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους, μορφής και κλάδου, μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας την επιθυμία για αποδοτική συνεργασία. Παρέχουμε ένα φάσμα συμβουλευτικών, φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών, με μία ομάδα στελεχών και εξωτερικών συνεργατών, ικανή να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η βασική μας επιδίωξη είναι η συνεχης πληροφόρηση του εκάστοτε επιχειρηματία και των στελεχών αυτού. Η πληροφόρηση αυτών απορρέει αφενός από την Διοικητική Λογιστική της επιχείρησης του και αφετέρου από  την  Χρηματοοικονομική  Λογιστική για τις ανταγωνίστριες εταιρείες του κλάδου του.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ logistiko grafio eforia LOGISTIS THESSALONIKI ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ logistika ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -