ΕΙΣΟΔΟΣ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
GR    EN    BG    FR    DE    IT    TK    RU    CH
 
ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η επίδραση του Λογιστηρίου στην οικονομική εξέλιξη και την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων είναι καταλυτική, ιδίως σε μια χώρα όπου οι νόμοι είναι ασαφείς, αλλάζουν συνεχώς, χωρίς προειδοποίηση και οι πιο απλές λογιστικές ή φορολογικές παραλείψεις, μπορεί να έχουν καθοριστική επίδραση, ακόμα και στην ίδια την υπόσταση των επιχειρήσεων.
Η σωστή ερμηνεία και εφαρμογή των φορολογικών νόμων σημαίνει ομαλή λειτουργία, σιγουριά και εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, καταβάλλονται υψηλά ποσά, χωρίς να οφείλονται (από κακή χρήση νόμων),τα οποία αποτελούν πολύτιμους και αναγκαίους πόρους για την επιχείρηση.


• Αν πιστεύετε ότι δεν αφιερώνετε τον απαραίτητο χρόνο για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας επειδή ασχολείστε με θέματα του λογιστηρίου σας ή επειδή δεν έχετε αξιόπιστη και έγκαιρη οικονομική πληροφόρηση.
• Αν το Λογιστικό Σύστημα της επιχείρησης σας δεν αποδίδει, το προσωπικό του λογιστηρίου σας δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις (μηχανογραφικές, τεχνολογικές, φορολογικές) ή το κόστος του Λογιστηρίου είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με την προσφορά του.
• Αν χρειάζεται να ασχολείστε προσωπικά με την αντιμετώπιση των φορολογικών και λογιστικών ελέγχων ή αν ανησυχείτε για τα αποτελέσματα του επόμενου ελέγχου της εφορίας.


Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εγγυημένων και αξιόπιστων λογιστικών υπηρεσιών με λογικό κόστος, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησης και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη και διάκριση της μέσα στο άκρως ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον που καθημερινά διαμορφώνεται.

LOGISTIKO GRAFEIO ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

- ΙΣΤΟΡΙΚΟ
- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2 ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ, ΤΚ 54625 ΤΗΛ.: 2310 944 689 - ΦΑΞ: 2310 928 819
e-mail: info@exelixis.eu
  Που θα μας βρείτε
Copyright © 2013 exelixis.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr - -