banners all espa

Η Εταιρεία μας

Εταιρεία - Ιστορικό

Η εταιρεία μας, ιδρύθηκε το 1997 με έδρα επί της οδού Φράγκων 26, όπου ξεκίνησε να παρέχει λογιστικές, φοροτεχνικές καθώς και οικονομικές υπηρεσίες.
Στη συνέχεια επεκταθήκαμε σε μεγαλύτερα γραφεία το 2004 επί της οδού Ολύνθου 7 στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Το έτος 2009 και λόγω αύξησης του αριθμού των στελεχών μας μεταφερθήκαμε σε νέο χώρο γραφείων επί της οδού Ολύνθου 24 .
Έπειτα, και μένοντας πάντα πιστοί στην αρχική μας ιδέα για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών καθώς και για την έγκαιρη και έγκυρη επίλυση των προβλημάτων, παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της αγοράς , μεταφερθήκαμε εκ νέου στο κέντρο της πόλης επί της οδού Σαλαμίνος 2 έναντι κεντρικής πύλης λιμένος Θεσσαλονίκης, σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, ISO 27001, διαθέτει κανονισμό GDPR και όλα τα τμήματά μας χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής, τα οποία στελεχώνονται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.
Πιστεύουμε στην ενημέρωση και επιδιώκουμε την έγκυρη πληροφόρηση των πελατών μας σχετικά με τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Αυτό το επιτυγχάνουμε με διαρκή καταγραφή και κωδικοποίηση των αλλαγών, παρέχοντας ευκατανόητη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους πελάτες μας. Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας μας, του newsletter και της αρθρογραφίας σε ηλεκτρονικές εφημερίδες, κοινοποιούμε μελέτες, θέσεις και απόψεις μας για θέματα επίκαιρα, προς όφελος του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας.
Βασικός μας στόχος ήταν και παραμένει η καθολική ενημέρωση του εκάστοτε επιχειρηματία σχετικά με την οικονομική και φοροτεχνική πορεία της επιχείρησής του. Στοχεύουμε στην δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, οι οποίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην φερεγγυότητα, στην αξιοπιστία, στη συνέπεια και στην υπευθυνότητα.
Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται σε όλο το επιχειρηματικό φάσμα, από ατομικές επιχειρήσεις έως ομίλους εταιρειών, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς φυσικά πρόσωπα.

Contact
—> Επικοινωνήστε μαζί μας

follow exelixis on facebook

https://www.exelixis.eu/wp-content/uploads/2022/02/Εταιρία-Ιστορικό.jpg

Όραμα

Όραμά μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να αποτελούμε αξιόπιστο σύμβουλο για κάθε επιχείρηση, ενώ παράλληλα διαμορφώνουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίες και ευκαιρίες εξέλιξης, ώστε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε δυνατή τη θέση μας στην αγορά ως μία από τις σημαντικότερες και αξιόπιστες λύσεις στον λογιστικό – φοροτεχνικό κλάδο.

Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και στην κερδοφορία των πελάτων μας, με σύγχρονους, διαφανείς και αποτελεσματικούς τρόπους.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Exelixis λειτουργεί με σεβασμό στους εργαζομένους, τους συνεργάτες και το περιβάλλον στην κατεύθυνση της υπεύθυνης αξιοποίησης των φυσικών πόρων.

Εεφαρμόζουμε πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής μας ζωής. Γνωρίζουμε ότι η αλλαγή ξεκινάει από τον καθένα μας ξεχωριστά και είμαστε υπερήφανοι για τις δράσεις μας.

– Ανακυκλώνουμε.
– Συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για συνανθρώπους μας.
– Συγκεντρώνουμε μπαταρίες και λάμπες σε ειδικούς κάδους.
– Εκτυπώνουμε μόνο όταν είναι απαραίτητο και σπανίως έγχρωμα, ενώ παροτρύνουμε όλους τους συνεργάτες μας να ακολουθήσουν την ίδια πρακτική.
– Χρησιμοποιούμε με σύνεση τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.
– Συμμετέχουμε σε εταιρικές εκδηλώσεις, όπως αναδάσωση, πεζοπορία, καθαριότητα παραλιών

Μετάβαση στο περιεχόμενο